Leuk dat je je wilt aanmelden voor Leesuur.nl!

Voor 2 euro per schooljaar krijg je toegang tot tientallen klassiekers en honderden korte verhalen. Allemaal te lezen via laptop, tablet of smartphone. Zo kun je bijvoorbeeld Karel ende Elegast en Gijsbrecht van Aemstel inclusief extra informatie en illustraties als pdf downloaden in de Boekenbank, ontdek je nieuwe schrijvers tussen de honderden korte verhalen in de Verhalenbank, en oefen je je Engels of je Duits met de short stories en Kurzgeschichten. Veel docenten gebruiken de verhalen en klassiekers van Leesuur.nl in de les.

Je kunt betalen met iDEAL. Als je school je abonnement betaalt, vul dan je couponcode in. Na de aanmelding kun je onmiddellijk inloggen met je e-mailadres en een wachtwoord. Je krijgt toegang voor (de rest van) het lopende schooljaar. Als je je na 15 juni aanmeldt krijg je toegang voor het volgende schooljaar en kun je in de zomer ook al op Leesuur.nl.

Verhalenbank €2

All you can read korte verhalen voor 2 euro per jaar. Voorlopig krijg je hiermee ook gratis toegang tot de Boekenbank!

De hele mikmak n.v.t.

Verhalenbank + Boekenbank: oude en nieuwe klassiekers die je kunt lezen voor je lijst in pdf.

Ik wil tóch de hele mikmak n.v.t.

Heb je al toegang tot de Verhalenbank en wil je toch toegang tot de Boekenbank voor de rest van het schooljaar? Upgrade dan hier. 
Leesuur.nl is een idee van Theo Knippenberg